Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 18:30 Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 18:30 Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 18:30 Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 18:30 Rolovaná hovězí roštěná na červeném víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Podle jednoho receptu uděláte perník nebo jahodovou buchtu s drobenkou. Jak na to?
Pudinková bublanina z jednoho vejce: Nadýchaný a vláčný moučník plný ovoce je snadný a vhodný i pro pekařské začátečníky
Kokosové kuličky: Nepečené cukroví je krásně vláčné a voní rumem, brusinka či rozinka dodají šťavnatost