Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
cathleen uvařila 19. 5. 2019 07:14 Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 3. 7. 2018 18:34 Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 3. 7. 2018 18:34 Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 3. 7. 2018 18:34 Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 3. 7. 2018 18:34 Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Josef Maršálek upekl luxusní máslové sušenky: Základem je vanilka a dobře zpracované těsto, říká cukrář
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra