uvařila 27. 1. 2014 12:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2014 12:23
uvařila 27. 1. 2014 12:23
uvařil 19. 11. 2009 18:35
Přidáme všechny suroviny a promícháme
uvařil 19. 11. 2009 18:33
na zesklovaté cibulce osmahneme maso
uvařil 19. 11. 2009 18:33
Já podávám s rýží
uvařil 19. 11. 2009 18:33
suroviny
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima