uvařil 1. 5. 2013 13:26
Omáčku promícháme se škrobem a provaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 5. 2013 13:26
Omáčku promícháme se škrobem a provaříme
uvařil 1. 5. 2013 13:23
Orestované maso zalijeme omáčkou a dáme pomalit.
uvařil 1. 5. 2013 13:20
k orestovaným žampionům přilijeme kávu a provaříme
uvařil 1. 5. 2013 13:14
Žampiony orestujeme s cibulkou a česnekem
uvařil 1. 5. 2013 13:09
Maso opečeme dohněda ze všech stran
uvařil 1. 5. 2013 13:01
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?