Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Mama v kuchyni uvařila 19. 1. 2016 17:29 Růžové sušenky z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mama v kuchyni uvařila 19. 1. 2016 17:29 Růžové sušenky z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou