uvařila 29. 9. 2023 09:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 9. 2023 09:22
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařil 29. 7. 2023 10:48
uvařila 18. 7. 2014 19:04
uvařila 18. 7. 2014 19:04
uvařila 18. 7. 2014 19:02
uvařila 18. 7. 2014 19:01
uvařila 18. 7. 2014 19:01
uvařila 18. 7. 2014 19:01
uvařila 25. 7. 2013 21:19
Ve 100ml vody povaříme skořici s hřebíčkem.Tekutinu zredukujeme na polovinu a přidáme ke šťávě.Marmeláda v misce je po půl hodině krásně tuhá
uvařila 25. 7. 2013 21:17
Věrná pomocnice,která nechybí u žádných kuchyňských prací:-)
uvařila 25. 7. 2013 21:17
Hotovou vřelou marmeládou plníme sklenky a dobře zavíčkujeme.Sklenice nepřeklápíme dnem vzhůru
uvařila 25. 7. 2013 21:16
Uvařeno
uvařila 25. 7. 2013 21:15
Po 5 minutách přidáme cukr,promícháme a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty
uvařila 25. 7. 2013 21:15
Do hrnce nalijeme půl litru šťávy a necháme 5 minut vařit.Míchat zatím nemusíme
uvařila 25. 7. 2013 21:14
Rybíz i se střapci projedeme mlýnkem.Suroviny si odměříme
uvařila 25. 7. 2013 21:14
Odšťavňovací mlýnek
uvařila 25. 7. 2013 21:12
uvařila 25. 7. 2013 21:12
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili