uvařila 13. 5. 2014 15:46
Pozvolna smažíme v rozehřátém oleji.Podáváme s uleženým salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 5. 2014 15:46
Pozvolna smažíme v rozehřátém oleji.Podáváme s uleženým salátem
uvařila 13. 5. 2014 15:46
Filety osušíme,překrojíme a mírně osolené obalíme v trojobalu
uvařila 13. 5. 2014 15:45
Vše promícháme a necháme uležet
uvařila 13. 5. 2014 15:45
Nakrájené cibule dáme na 2minuty do vařící vody,poté necháme v cedníku okapat.Ostatní suroviny nakrájíme do mísy přidáme cibuli,koření a nálev
uvařila 13. 5. 2014 15:44
Detail salátu
uvařila 13. 5. 2014 15:44
Detail ryby
uvařila 13. 5. 2014 15:44
Ryby v semínkovém trojobalu s cibulovo bramborovým salátem
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí