uvařila 9. 6. 2011 17:01
můžeme podávat třeba jen s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 6. 2011 17:01
můžeme podávat třeba jen s pečivem
uvařila 9. 6. 2011 17:00
podlijeme vodou,přidáme omáčku nebo bujon a ostatní zbývající suroviny a pod pokličkou vaříme 10 minut
uvařila 9. 6. 2011 16:59
do výpeku po slanině dáme sezamové semínko a játra po 2 minutách z každé strany osmažíme
uvařila 9. 6. 2011 16:58
než se slanina a cibule orestuje,obalíme si játra v hladké mouce
uvařila 9. 6. 2011 16:57
použijte jednu z těchto surovin
uvařila 9. 6. 2011 16:56
část použitých surovin
uvařila 9. 6. 2011 16:56
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
uvařila 9. 6. 2011 16:56
podávala jsem s bramborem
MasterChef Česko 2022: Betty, Robin a Malika vytřeli zrak porotcům a získali zlaté karty
Vracíme včely do přírody. Bez nich by ze světa zmizely tři čtvrtiny potravin
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni