Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
danielle72 uvařila 15. 7. 2014 17:40 Rychlé meruňkové knedlíky bez kynutí (z odpalovaného těsta) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 15. 7. 2014 17:40 Rychlé meruňkové knedlíky bez kynutí (z odpalovaného těsta) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 15. 7. 2014 17:40 Rychlé meruňkové knedlíky bez kynutí (z odpalovaného těsta) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Nadýchaná letní bublanina je plná svěžího čerstvého ovoce. Pokaždé trochu jiná, jinak barevná, ale vždy výborná!
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý