uvařila 1. 3. 2010 11:08
po 30 minútach od začiatku varenia by mala byť hotová
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2010 11:08
po 30 minútach od začiatku varenia by mala byť hotová
uvařila 1. 3. 2010 11:07
po 15tich minútach ryža vsiakne vodu, ale necháme ju ešte na najmenšom plameni 15minút a priebežne miešame
uvařila 1. 3. 2010 11:06
pridáme soľ
uvařila 1. 3. 2010 11:05
pridáme ryžu s vodou a dobre pomiešame
uvařila 1. 3. 2010 11:04
tarhoňu/rezance na masle/oleji opražíme dohneda
uvařila 1. 3. 2010 11:03
keď sa maslo roztopí pridáme 3 hrste tarhone/rezancov - neuvarených
uvařila 1. 3. 2010 11:02
do hrnca dáme rozpustiť lyžicu masla/oleja
uvařila 1. 3. 2010 11:00
potrebujeme 2 poháre/hrnčeky ryže
uvařila 1. 3. 2010 11:00
ryžu si preberieme, dobre opláchneme a pridáme k nej 2,5 pohára/hrnčeka vody
uvařila 1. 3. 2010 11:00
Ryža na egyptský spôsob
Cukrkandl aneb Cukrové krystalky na špejli: Návod na levnou domácí pochoutku, která potěší na Mikuláše nejen děti
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
Slupky z pomerančů do koše nepatří. Vyleštíte jimi zašlé sklo, vyčistíte mikrovlnku a provoníte lednici. Na co ještě se hodí?