Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
mika59 uvařila 31. 3. 2018 11:46 Rýžové nudle s rajčatovo-tuňákovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 12. 2017 14:22 Rýžové nudle s rajčatovo-tuňákovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 11. 12. 2017 14:22 Rýžové nudle s rajčatovo-tuňákovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky