Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Eliza uvařila 3. 1. 2010 20:01 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 19:40 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 19:40 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 1. 2010 19:40 Šafránové rizoto se špenátem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý