Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
gabcule20 uvařila 25. 6. 2012 19:56 Salát s rajčaty, cibulí a párky 0 0 Zobrazit detail A Hotovo! Přejeme Dobrou chuť :) Okomentovat
gabcule20 uvařila 25. 6. 2012 19:31 Salát s rajčaty, cibulí a párky 0 0 Zobrazit detail Suroviny Okomentovat
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Čočková polévka s klobásou a bramborami: Klobáska ji skvěle ochutí, brambory zahustí, hlavně nás ale zasytí i báječně zahřeje