Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
mika59 uvařila 15. 10. 2017 14:48 Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 10. 2017 14:33 Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 10. 2017 14:33 Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Zahradnice Andrea vysvětluje: Jak správně zalévat rajčata, kolik vody je potřeba i kdy je na zalévání ten nejlepší čas
9 foto Vyzkoušeli jsme: Palačinky snů podle legendární Kuchařky kačera Donalda jsou krásně vláčné a nadýchané
Žampiony s tvarůžkem v bramborovo-zeleninovém ďolíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 30 min