Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
k.radulka uvařila 12. 3. 2010 16:06 Salát s těstovinou, kuř. masem a yofresh 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 12. 3. 2010 16:03 Salát s těstovinou, kuř. masem a yofresh 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 12. 3. 2010 16:03 Salát s těstovinou, kuř. masem a yofresh 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 12. 3. 2010 16:03 Salát s těstovinou, kuř. masem a yofresh 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná