Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:09 Salát z beluga čočky s dresingem z pečeného česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:09 Salát z beluga čočky s dresingem z pečeného česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 7. 3. 2016 09:09 Salát z beluga čočky s dresingem z pečeného česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem