uvařila 2. 3. 2016 12:11
ogrilované papriky nechte chvilku zapařit třeba v sáčku a pak půjdou krásně oloupat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2016 12:11
ogrilované papriky nechte chvilku zapařit třeba v sáčku a pak půjdou krásně oloupat
uvařila 2. 3. 2016 12:11
kousky chleba je lépe upéct odděleně, neb potřebuje kratší dobu pod grilem
uvařila 2. 3. 2016 12:11
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit