Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
magdalenka uvařil 18. 7. 2014 12:33 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:55 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:53 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:53 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 6. 2013 16:53 Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Nadýchaná letní bublanina je plná svěžího čerstvého ovoce. Pokaždé trochu jiná, jinak barevná, ale vždy výborná!
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý
Profiteroles se šlehačkou aneb sladké bobečky mlsné rebečky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 120 min