Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
JanaDorazinova uvařila 12. 3. 2019 23:29 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 25. 8. 2014 13:54 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 25. 8. 2014 13:54 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 25. 8. 2014 13:54 Sekaná bez vajec se smetanou a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami