Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:53 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:51 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:51 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:49 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 5. 2015 15:49 Sekaná pečená v bránici, plněná játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice