uvařila 22. 1. 2015 16:01
Vytvarujeme sekanou, obalime ve strouhance a upeceme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2015 16:01
Vytvarujeme sekanou, obalime ve strouhance a upeceme
uvařila 22. 1. 2015 15:59
V mise smichame s ostatnimi prisadami
uvařila 22. 1. 2015 15:57
Radne odkapanou dyni rozmackame vidlickou
uvařila 22. 1. 2015 15:56
Na vetsi kusy nakrajenou dyni uvarime ve vrouci vode
uvařila 22. 1. 2015 15:56
uvařila 22. 1. 2015 15:56
Ingredienty
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán