uvařila 31. 5. 2015 12:10
domácí čokoládové ozdoby - rozehřátá 70% čokoláda, nastříkaná na pečící papír, kde jsem si před tím obkreslila ze šablon ozdoby. Různé šablony najdete na internetu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2015 12:10
domácí čokoládové ozdoby - rozehřátá 70% čokoláda, nastříkaná na pečící papír, kde jsem si před tím obkreslila ze šablon ozdoby. Různé šablony najdete na internetu.
uvařila 31. 5. 2015 12:09
vlevo dortík s folií, vpravo dortík bez folie. Drží oba dva, ale s tím ve folii je snadnější manipulace, pokud ho ještě několikrát přendaváte.
uvařila 31. 5. 2015 12:08
po nějaké době v lednici je můžete zespodu vytlačit prsty. Díky ztužovači vše pěkně drží
uvařila 31. 5. 2015 12:07
vlažným želé zalijeme dortíky. Občas může želatina protéct, to nevadí, nechte ji zaschnout a pak se dortík očistí -pokud tam máte tu pásku, jde to snadno.
uvařila 31. 5. 2015 12:07
podle návodu si připravíme želatinu
uvařila 31. 5. 2015 12:06
pomocí sáčku nastříkáme do formiček, můžeme přidat ovoce
uvařila 31. 5. 2015 12:06
podle návodu připravíme ztužovač a přimícháme do šlehačky
uvařila 31. 5. 2015 12:05
ušleháme si šlehačku, podle chuti dosladíme a přidáme zakysanou smetanu nebo ovocný jogurt
uvařila 31. 5. 2015 12:05
měla by být ke kraji formičky
uvařila 31. 5. 2015 11:49
pásku pak dáme mezi formičku a korpus
uvařila 31. 5. 2015 11:48
z igelitového pásku vystřihneme proužky podle velikosti formičky
uvařila 31. 5. 2015 11:48
z upečeného a vychladlého korpusu formičkou vykrajujeme tvary - necháváme je ve formičkách
uvařila 31. 5. 2015 11:47
želatinový ztužovač, cukrárenské želé a tlačenková střeva, ty používám jako ochrannou pásku kolem dortíku
uvařila 31. 5. 2015 11:46
formičky vyrobené z kelímků od jogurtu Activie - ustřihla jsem dno a vrchní část
uvařila 31. 5. 2015 11:45
formičky vyrobené z plechovky - stačí obyčejné nůžky
uvařila 31. 5. 2015 11:44
uvařila 31. 5. 2015 11:44
uvařila 31. 5. 2015 11:44