Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
rozmarynaH uvařila 17. 1. 2013 17:44 Sezamovo-polentové kuřecí řízky s chřestem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 17. 1. 2013 17:44 Sezamovo-polentové kuřecí řízky s chřestem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 17. 1. 2013 17:44 Sezamovo-polentové kuřecí řízky s chřestem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka