Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
Darja uvařila 27. 2. 2010 19:25 Široké nudle s čerstvým špenátem, kuřecím masem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Darja uvařila 27. 2. 2010 19:25 Široké nudle s čerstvým špenátem, kuřecím masem a smetanou 0 0 Zobrazit detail očištěný špenát Okomentovat
Darja uvařila 27. 2. 2010 19:25 Široké nudle s čerstvým špenátem, kuřecím masem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu
Cuketový perník: Vláčný a nadýchaný litý perník voní perníkovým kořením a čokoládová poleva moučník povýší na luxusní dezert