Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Vysvedceni1 uvařila 20. 5. 2020 12:40 Sladké banánky v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vysvedceni1 uvařila 20. 5. 2020 12:40 Sladké banánky v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vysvedceni1 uvařila 20. 5. 2020 12:09 Sladké banánky v listovém těstě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku