uvařila 31. 10. 2012 16:06
Podlijeme vodou a dusíme doměkka.Před koncem přidáme hříbky,papriku a ještě 5minut vaříme.Na talíři sypepe petrželkou,podáváme s knedlíkem,nebo s rýží.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2012 16:06
Podlijeme vodou a dusíme doměkka.Před koncem přidáme hříbky,papriku a ještě 5minut vaříme.Na talíři sypepe petrželkou,podáváme s knedlíkem,nebo s rýží.
uvařila 31. 10. 2012 16:05
Posypeme solamylem a promícháme.Osmahneme na cibulové směsi,přidáme obě sojovky,kečup a pálivou papričku.
uvařila 31. 10. 2012 16:05
Osmaženou slaninu zasypeme cibulí a orestujeme.Nudličky jater opepříme.
uvařila 31. 10. 2012 16:05
část použitých surovin
uvařila 31. 10. 2012 16:05
s rýží
uvařila 31. 10. 2012 16:04
s knedlíkem
uvařila 31. 10. 2012 16:04
Sladkokyselá vepřová játra
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes