Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Kaczik uvařila 22. 7. 2013 14:24 Slaná karamelová omáčka... s palačinkami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 22. 7. 2013 14:23 Slaná karamelová omáčka... s palačinkami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 22. 7. 2013 14:21 Slaná karamelová omáčka... s palačinkami a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem