uvařila 15. 7. 2011 17:21
podávala jsem s noky,hodí se i baramborkaše
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2011 17:21
podávala jsem s noky,hodí se i baramborkaše
uvařila 15. 7. 2011 17:20
vše z pánve přendáme do zapék.nádoby,posypeme paprikou,zalijeme vodou s hořčicí a dáme na 25minut přikryté zapéct do trouby
uvařila 15. 7. 2011 17:19
na pánvi orestujeme slaninu s cibulí a česnekem,dáme bokem a po 3min.z každé strany necháme zatáhnout maso
uvařila 15. 7. 2011 17:17
uvařila 15. 7. 2011 17:16
Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě
uvařila 15. 7. 2011 17:16
uvařila 15. 7. 2011 17:16
část použitých surovin
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý