uvařil 10. 6. 2015 20:22
Zjemníme máslem a přidáme pažitku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 6. 2015 20:22
Zjemníme máslem a přidáme pažitku
uvařil 10. 6. 2015 20:20
A dusíme
uvařil 10. 6. 2015 20:20
Slávky důkladně vydrhneme - jinak hrozí, že nám bude skřípat písek mezi zubama
uvařil 10. 6. 2015 20:20
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice