Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
Radulinka6 uvařil 28. 1. 2010 12:39 Slepice "Eňo-ňuňo 0 0 Zobrazit detail slepice eňo -ňuňo s bramborovým knedlíkem Okomentovat
Radulinka6 uvařil 27. 1. 2010 11:37 Slepice "Eňo-ňuňo 0 0 Zobrazit detail Slepice-Eňo-ňuňo Okomentovat
Odborníci radí, jak zacházet se zaplavenými potravinami: I neotevřené konzervy je nutné dvakrát omýt, pozor si dejte hlavně na vodu