Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jaskona uvařila 16. 4. 2017 13:29 Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 16. 4. 2017 13:29 Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 16. 4. 2017 13:29 Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 16. 4. 2017 13:29 Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron