Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Marie Svarcova uvařila 15. 9. 2018 13:39 Smažené kedlubnové hranolky s rajčatovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 9. 2018 13:39 Smažené kedlubnové hranolky s rajčatovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 9. 2018 13:39 Smažené kedlubnové hranolky s rajčatovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 9. 2018 13:39 Smažené kedlubnové hranolky s rajčatovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 9. 2018 13:39 Smažené kedlubnové hranolky s rajčatovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřové kostky s cuketou: Delší marinování zajistí masu báječnou křehkost a pikantní chuť dodá chilli a sójová omáčka
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé