Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Avynka uvařila 2. 9. 2016 22:21 Smažené květákové řízečky, bylinkové brambory s máslem a pikantní omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Avynka uvařila 2. 9. 2016 22:21 Smažené květákové řízečky, bylinkové brambory s máslem a pikantní omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Avynka uvařila 2. 9. 2016 22:21 Smažené květákové řízečky, bylinkové brambory s máslem a pikantní omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Avynka uvařila 2. 9. 2016 22:21 Smažené květákové řízečky, bylinkové brambory s máslem a pikantní omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Avynka uvařila 2. 9. 2016 22:21 Smažené květákové řízečky, bylinkové brambory s máslem a pikantní omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro hit: Dýňový kompot à la ananas voní skořicí a hřebíčkem, důležité je dýni předem marinovat v octovém nálevu, aby nezměkla
Zlaté mléko neboli kurkuma latté skvěle zahřeje a dodá nám sílu na boj s podzimními virózami. Navíc se jednoduše připravuje