uvařila 26. 10. 2013 19:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2013 19:32
uvařila 26. 10. 2013 19:31
uvařila 16. 10. 2013 16:01
Necháme na papírové utěrce odsát přebytečný tuk a podáváme
uvařila 16. 10. 2013 16:01
Lžičkou vykrajujeme menší nočky a smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje do zlaté barvy
uvařila 16. 10. 2013 16:00
Kaši promícháme s moukou, bylinkami a necháme 10 minut odležet
uvařila 16. 10. 2013 16:00
Na řezu
uvařila 16. 10. 2013 16:00
Smažené nočky z bramborové kaše
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník