uvařila 3. 9. 2011 20:07
podáváme s bramborovou kaší
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2011 20:07
podáváme s bramborovou kaší
uvařila 3. 9. 2011 20:06
smažíme na oleji z obou stran do zlatavé barvy
uvařila 3. 9. 2011 20:05
nakrájené plátky okořeníme a obalíme v těstíčku
uvařila 3. 9. 2011 20:04
uvařená plíčka
uvařila 3. 9. 2011 20:03
Smažená plíčka v sýrovo-bylinkovém těstíčku
uvařila 3. 9. 2011 20:03
uvařila 3. 9. 2011 20:03
plíčka v syrovém stavu
Kimchi: Do vitaminy nabité korejské varianty kysaného zelí patří mrkev i ředkev a pikantní chuť dodá speciální pasta
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Holka u plotny radí: Dušená kedlubna se zakysanou smetanou a vejcem ochuceným řepou chutná skvěle