Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
ivulinka uvařila 19. 7. 2014 14:30 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 09:41 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 16. 3. 2014 09:41 Smažený bylinkový řízek na česnekovém oleji 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární