Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Tereza Bebarová upekla banánovou bábovku s čokoládou: Je super jednoduchá, vláčná a neskutečně dobrá, říká herečka
zizalka uvařila 1. 10. 2016 10:35 Smažený platýs na máslové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 1. 10. 2016 10:35 Smažený platýs na máslové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 1. 10. 2016 10:35 Smažený platýs na máslové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Tatranský čaj: Slavný nápoj slovenských velehor má i nealko verzi, kam patří žloutky a voňavá skořice. Zahřeje a božsky chutná
Tradiční zabijačka má svůj řád a pravidla: Krev má míchat benjaminek rodiny a mozeček připadne jako odměna mistru řezníkovi