Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
ivulinka uvařila 31. 7. 2011 18:00 Smetanová omáčka s restovanou cuketovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 7. 2011 17:59 Smetanová omáčka s restovanou cuketovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 31. 7. 2011 17:58 Smetanová omáčka s restovanou cuketovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem