Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Eliza uvařila 27. 4. 2013 04:17 Smetanová omáčka se sušenými rajčaty a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 4. 2013 04:17 Smetanová omáčka se sušenými rajčaty a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové