Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Angel 666 uvařila 22. 3. 2016 11:46 Smetanová pizza s medvědím česnekem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 22. 3. 2016 11:46 Smetanová pizza s medvědím česnekem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu