Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Karolina09 uvařila 8. 9. 2017 20:13 Smetanová polévka z bílé ředkve s lístky řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 12. 3. 2015 12:43 Smetanová polévka z bílé ředkve s lístky řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 12. 3. 2015 12:43 Smetanová polévka z bílé ředkve s lístky řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti