uvařila 30. 9. 2015 19:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 9. 2015 19:48
uvařila 21. 1. 2014 20:10
Báječně se hodí k jakémukoli masu se šťávou
uvařila 21. 8. 2013 18:49
uvařila 21. 8. 2013 18:48
Špecle-jemné, přílohové noky
uvařila 16. 10. 2012 19:42
1.lžící tvarujeme větší noky a zaváříme do vroucí vody2.menší nočky protlačíme do vroucí vody přes síto.
uvařila 16. 10. 2012 19:42
1.vyšleháme smetanu s vejcem2.postupně zašleháváme mouku s prdopeč,solí a bylinkama
uvařila 16. 10. 2012 19:37
použité suroviny
uvařila 16. 10. 2012 19:37
Jemné,přílohové noky-protlačené přes síto na noky
uvařila 16. 10. 2012 19:37
Jemné,přílohové noky-tvarované lžící
Pohlreichův souboj restaurací aneb Šéf se vrací a hledá ten nejlepší podnik ze všech. Na Nově už od zítřka!
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště
Bylinky podle horoskopu: Uvařte si čaj z léčivky, která odpovídá vašemu znamení