Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
popoluska340 uvařila 2. 3. 2017 20:56 Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 1. 2017 14:10 Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 1. 2017 14:10 Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 1. 2017 14:10 Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť