uvařila 3. 12. 2013 16:51
Z kližky si můžeme nařezat plátky,jako na roštěnou,nebo celistvý kousek na prošpikování a použijeme na"svíčkovou"odřezky můžeme použít na různé guláše apod
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 12. 2013 16:51
Z kližky si můžeme nařezat plátky,jako na roštěnou,nebo celistvý kousek na prošpikování a použijeme na"svíčkovou"odřezky můžeme použít na různé guláše apod
uvařila 3. 12. 2013 16:51
Hovězí kližka(hovedzia glejovka)
uvařila 3. 12. 2013 15:49
Podáváme s dušenou rýží
uvařila 3. 12. 2013 15:45
Měkké maso nakrájíme na porce
uvařila 3. 12. 2013 15:45
Maso prošpikujeme slaninou a na tuku,kostičkách slaniny a drobně pokrájené cibuli necháme prudce zatáhnout.Podlujeme vodou,přidáme hříbky a koření a dusíme domě
uvařila 3. 12. 2013 15:44
uvařila 3. 12. 2013 15:44
uvařila 3. 12. 2013 15:44
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka