uvařila 18. 10. 2009 16:35
... a ještě na řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2009 16:35
... a ještě na řezu
uvařila 18. 10. 2009 16:33
hotový dort zabalíme do folie a necháme odležet
uvařila 18. 10. 2009 16:29
placky namazané krémem1. a 2. se přiloží na sebe
uvařila 18. 10. 2009 16:26
upečeme si i odkrojky, které pak nadrobíme na obalení dortu
uvařila 18. 10. 2009 16:22
vykrojíme požadované tvary - těsto nejde moc do šířky, takže se nemusíme bát
uvařila 18. 10. 2009 16:20
... a tohle je výsledné těsto
uvařila 18. 10. 2009 16:19
přibližně v tétofázi začneme zpracovávat těsto rukama - už tolik napálí
uvařila 18. 10. 2009 16:17
... a už je v mouce
uvařila 18. 10. 2009 16:17
uvařená hmota je připravena k nalití do mouky ...
uvařila 18. 10. 2009 16:16
Jak správně připravit jedlé kaštany? Je to dobrota plná vitaminu C pro malé i velké
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli