uvařila 26. 6. 2011 15:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2011 15:45
uvařila 26. 6. 2011 15:45
uvařila 25. 6. 2011 14:42
podávala jsem s rýží
uvařila 25. 6. 2011 14:42
ve 2dl smetany rozmícháme PL hl.mouky,vlijeme do hotového masa,přidáme hrášek a 5minut provaříme
uvařila 25. 6. 2011 14:40
přidáme nakrájené maso,hříbky,zarestujeme do šeda,rozdrobíme bujon,podlijeme 3dl hor.vody a vaříme pod tlakem 30minut
uvařila 25. 6. 2011 14:39
cibulku a slaninu 3 minutky orestujeme
uvařila 25. 6. 2011 14:38
detail pokrmu
uvařila 25. 6. 2011 14:38
část použitých surovin
uvařila 25. 6. 2011 14:38
Srdíčko z papiňáku na smetaně a hrášku
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky
Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!