Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
dexulka uvařila 4. 2. 2013 13:35 Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bahula uvařila 28. 9. 2012 12:49 Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bahula uvařila 28. 9. 2012 12:47 Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka