Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
mika59 uvařila 16. 6. 2015 14:50 Steak z panenky s žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 6. 2015 14:49 Steak z panenky s žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 6. 2015 21:13 Steak z panenky s žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!