Buchty po ránu: Kváskové moravské koláče podle Josefa Maršálka jsou nadýchané a vláčné. Je třeba dát kvásku čas, říká cukrář
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr
poslirecept uvařil 13. 2. 2025 09:13 Stehenní plátky v arašídové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 13. 2. 2025 09:13 Stehenní plátky v arašídové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 13. 2. 2025 09:13 Stehenní plátky v arašídové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky