Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jenda1 uvařil 3. 6. 2009 19:37 Sterilovaný česnekový květ 0 0 Zobrazit detail nakrájené stvoly Okomentovat
Jenda1 uvařil 3. 6. 2009 19:36 Sterilovaný česnekový květ 0 0 Zobrazit detail sterilovaný česnekový květ Okomentovat
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník